Cera d’abella per a ús cosmètic

La cera d’abella és un material inert d’alta plasticitat, inclòs a temperatura ambient, soluble en la majoria de solvents orgànics.

Olis de peix
Subministrem la cera d’abella en envasos des d’1kg fins 125 kg, en funció del producte i el fabricant. Sempre entreguem el producte en l’envàs original.

Mostrando el único resultado

Marcador de posición

cera alba

Cera de Abejas - Bee Wax
Ceres
cera alba ecológicoDisponible ecológico